Före & efterbilder i badrummet

Nu kommer första inlägget med FÖRE & EFTER bilder på de rum som vi hittils renoverat i huset. När vi köpte huset för ca 8 månader sen så var alla rummen väldigt slitna, vi bestämde ju att vi skulle göra om allt, ett rum i taget. Har skrivit lite om det här när vi flyttade in, men vi valde ju att ha kvar lägenheten en månad efter att vi köpt huset för att kunna bo i lägenheten medans vi renoverade några rum i huset direkt innan vi flyttade in. Så Johan gjorde om helt i badrum, hall & vardagsrum med hjälp av sin pappa & Marcus innan vi flyttade. 

Det var väldigt fula golvmattor i rummen när vi köpte huset och väggarna hade inte så speciellt fina färger och var dessutom väldigt slitna med massa märken. Börjar med före & efterbilder i badrummet. Bilderna är kanske inte dom bästa, speciellt inte före bilderna eftersom jag bara tog några lite snabbt innan renoveringen började. Men man ser iaf lite av hur det såg ut innan vi gjorde om. 

FÖRE


I badrummet är allt helt nytt, och jag tycker att det blev väldigt bra! Badrummet är kanske inte jättestort, men vi har allt vi behöver där inne och äntligen har vi ett badkar som barnen kan bada i istället för en liten balja. Och det är ljust & det finns bra förvaringsutrymme till allt man har i ett badrum med det stora "skåpet" innanför dörren och 2 stora lådor under handfatet. 

EFTER

Kommentarer
Postat av: Emma - Mamma till Viggo 090730 & Melker 110115.

Blev ju hur fint som helst :) Lagomt stort med!!

Svar: Tack!! :)
Sofia Welin

2013-01-11 @ 09:53:28
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Jisses vilken skillnad, en rejäl förbättring ;)

Svar: Ja de är stor skillnad :) Johan & Marcus gjorde ett bra jobb där inne :)
Sofia Welin

2013-01-12 @ 19:27:23
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se
Postat av: Sandra, mamma till Novalie och Milton-Love.

Fint!! Värst vad allt var grönt innan! Hehe

Svar: Tack! Ja det var grönt i många rum när vi köpte huset, de är även grönt i förrådet :P Nu är de bara grönt i Lucas rum.
Sofia Welin

2013-01-14 @ 15:02:51
URL: http://sandralorennz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback