Lördag 2/2 - Start av renovering i köket

Vid halv 1 lördagen den 2/2 kom min pappa hit, han skulle hjälpa Johan att byta bänkskiva, diskho & blandare i köket. På morgonen medans Johan & Lucas var iväg med bilen så hade jag tagit ut det som behövdes från köket så att dom kunde börja direkt. Medans dom grejade i köket så badade jag barnen, sen gick vi ut en stund & lekte och sen blev det lite mys framför en film. Vid 6 på kvällen när dom va klara i köket så beställde vi pizza. Lucas & morfar byggde även tågbana innan han åkte hem.

Blev så bra med den nya bänkskivan & diskhon! Den som var när vi köpte huset va så ful & missfärgad, har velat byta den sen vi flyttade in, men vi har ju fixat i andra rum innan. Men nu har renoveringen i köket äntligen börjat. Nu har vi ju satt in en ny svart bänkskiva, djupare diskho & bättre blandare. Det är jätteskönt! Vi hade egentligen inte tänkt byta kaklet över bänken, men vi såg att några längst ner var lite spruckna när alla grejer försvann så vi ska byta dom också. Sen ska även golvet bytas, väggarna & skåpsluckorna ska målas och så ska handtagen på luckorna bytas. Men det får planeras in en annan helg. 


Några instagrambilder på hur bänken såg ut före... Fult! 

Barnen badar

Pappa & Johan grejar i köket medans vi är ute


Mys i soffan efter utelek

Instagrambilder före & efter på bänken. Kommer bättre bilder på före & efter när vi gjort mer i köket.

Lucas & morfar leker

Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Vad mycket fina bilder på barnen :)
Härligt att få ordning på köket. Jag längtar efter att flytta till hus så att man kan renovera och fixa som man vill :)

Svar: Ja det är riktigt skönt att vi äntligen börjat i köket!! :) Dock blir det ju lite i taget när vi har tid, går ju inte riktigt att riva ut allt i köket om man inte hinner göra klart allt med en gång. Köket behöver man ju liksom hela tiden :PJa jag förstår det! Hoppas ni hittat nåt ni vill ha snart :)
Sofia Welin

2013-02-19 @ 19:51:33
URL: http://www.lovehopeandfamily.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback