Mamma-barn träff hos Melissa

I fredags var Lucas ledig från dagis så morgonen blev väldigt lugn hemma. Johan åkte iväg tidigt för att åka på jobb-kurs i Lidköping igen. Vid 1 var jag & Lucas bjudna på mamma-barn hos Melissa, så vi gjorde oss iordning och gick över dit. Var 7 mammor & 12 barn som var där sammanlagt, så det var fullt ös! Blandad ålder på barnen, några små bebisar och sen barn som var både äldre & yngre än Lucas. 

Melissa hade fixat både lasange och pannkakor som vi blev bjudna på :) Blev inte så många bilder under dagen, Lucas och dom andra större barnen var nere i Vincents rum och lekte större delen av tiden och så var vi mammor & bebisarna uppe i soffan och pratade. Det kom även dit en tjej som visade upp barn & vuxen kläder från Me&I. Fanns väldigt mycket fina kläder, dock var det tyvärr utplockat bland storlekarna så det som jag ville köpa fanns inte i rätt storlek till barnen så det blev tyvärr inga nya kläder. 

Var en väldigt trevlig & rolig dag, Lucas hade superskoj med alla barnen! :) Vid strax efter 5 hade alla utom jag & Lucas åkt hem, Johan kom dit efter kursen och så bestämde vi att vi skulle äta middag tillsammans med Melissa, Marcus & Linus. Så Johan åkte iväg och handlade lite och jag & Lucas gick hem och fixade iordning & dukade. Johan gjorde en tacopaj och så kom Melissa & hennes killar över och åt :) 



Några bilder från dagen! Fler bilder finns här hos Melissa.

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥ Tävling Pågår

sjukt god tacopaj! han är en grym kock haha :D

2012-11-12 @ 13:39:06
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Vilka fina bilder på våra ungar :)

Svar: Ja :) Lucas var väldigt intresserad av Devin och ville att han skulle hålla i olika leksaker :P Och Ellie stod bredvid och höll koll på vad Lucas gjorde med hennes bror, så jag passade på att ta några kort när dom satt still en kort stund :P
Sofia Welin

2012-11-16 @ 00:03:02
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Haha, ja det syns att hon nästan vaktar lite :) Lucas kommer nog tycka det är jätteroligt när hans lillebror kommer :)

2012-11-16 @ 16:07:41
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback