Skola & promenad i snön

På tisdag morgon så gick jag upp tidigt medans mina killar låg kvar i sängen och sov vidare. Dom skulle vara hemma under dagen pga Lucas vattenkoppor. Snön som hade kommit under natten låg kvar så det knarrade sådär mysigt under skorna när jag gick till bussen.

Skolan började vid 9, dom två första veckorna så har vi bara orienteringskurs inför dom riktiga kurserna. Så läraren pratade ännu mer om kursen och vi diskuterade lite olika saker. Det blir väldigt mycket prat från läraren nu i början, men vi har en riktigt bra (kvinnlig) lärare så det blir roligt att lyssna! På rasten skulle vi dela upp oss två och två för att berätta lite om oss själva, för att sedan berätta om varandra inför klassen som en liten presentation. Vi var ojämt antal så jag pratade med två tjejer, L & J. Efter presentationerna så såg vi på en film, en fransk film på 1h 40 minuter. Slutade vid halv 4.

Johan & Lucas kom och hämtad mig med bil när jag slutade och så åkte vi bort till Emma & Mira. Jag kände att jag behövde gå en promenad och röra på mig lite efter en lång dag att bara sitta still i skolan. Och Lucas har vart pigg & glad som vanligt varje dag trots vattenkopporna så han behövde också få komma ut och springa lite.

Det blev ingen jättelång promenad, men ändå skönt att komma ut lite. Snön låg kvar så Lucas gjorde en snögubbe med pappa och så sprang vi runt och kastade lite snöboll, det tyckte Lucas var jätteskoj! Lite synd bara att snön valde att komma en dag då jag satt i skolan hela dagen för den försvann igen under natten.. Hoppas på att den kommer tillbaka någon helg då jag kan vara ute längre under dagen och åka pulka med Lucas!

Lite bilder från promenaden i snön

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback