Onsdag-Torsdag

Nu är helgen här och första veckan i skolan efter jullovet är avklarad. Den veckan gick väldigt fort! Efter en vecka så känns de väldigt bra, både med klassen & läraren :)

Johan var hemma med Lucas även onsdag & torsdag. Jag var i skolan från 9. Dagarna har börjat med att läraren pratar en del, har blivit mycket diskusioner om intressanta saker. På onsdagen kom han som har hand om praktiken och pratade lite. Man får tydligen inte fixa praktikplats själv, utan det gör skolan. Under eftermiddagen så började vi med ett grupparbete, då fick vi välja själva hur länge vi ville sitta kvar och jobba. Vi i våran grupp satt till klockan 3 sen kände alla att ingen riktigt orkade mer, då hade vi kommit igång lite och vi skulle ha dagen efter också till att arbeta med uppgiften.

På tordagen så såg vi först på en film, sedan fortsatte vi med grupparbetet. Klassen var uppdelad i 4 så vi var ca 6 stycken i varje grupp. Tror att vi i våran grupp skrattade mest av alla, vi hade skitkul när vi arbetade. Orienteringskursen som vi har nu får vi ju inget betyg i utan det är ju bara för att komma in lite i klassen och få reda på information om dom andra kurserna. Mellan allt skratt så fick vi ihop våran powerpoint uppgift, vi skulle skriva lite om kursen Etik & Livsfrågor. Den dagen blev vi klara redan vid 2, då kunde vi gå hem.

Blev en sväng till torp på eftermiddagen med Johan & Lucas. Jag skulle köpt jeans men hittade inga.. Så åt vi på subway innan vi handlade lite på Ica.

Lucas leker med bilarna, undrar om katten är lika road som Lucas?! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback