Lite Lucas & mamma tid - 6/12

Kasper vill väldigt gärna sova i knät på mig, vilket gör det ganska svårt för Lucas att få lite egentid med mig eftersom jag ofta får ha lillebror på armen när vi ska göra saker. Oftast får vi bara en liten stund då och då själva innan Kasper vaknar om han sover i vagnen, men ibland går Kasper med på att sova länge i vagnen. I torsdags sov han riktigt länge själv i vagnen och då passade jag & Lucas på att leka inne i hans rum :)


Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Det där är ju så svårt. När dom små väl sover behöver man både få lite gjort och hinna ge dom stora uppmärksamhet, det är inte lätt att räcka till. Numera ligger Devin ofta nöjd på golvet så då blir det mycket lättare, innan var det mer "när pappa kommer hem från jobbet ger vi lillebror till honom så ska vi leka". Hänga tvätt har jag oftast roat mig med på nätterna, haha!

Svar: Ja det är svårt! Även om jag njuter av bebistiden just nu så längtar jag samtidigt lite tills Kasper blir liite större så att han kanske tycker att det är roligare att ligga bredvid på golvet medans jag & Lucas grejar med nåt.
Sofia Welin

2012-12-27 @ 18:36:50
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback