Måndag 31/10

Ligger fortfarande långt efter med uppdateringarna här på bloggen. Får ta lite i taget när jag har tid. Bättre sent än aldrig.

Nu har jag kommit till förra måndagen, Lucas & Novalie vaknade tidigt som vanligt. Och efter frukost och lite småfix så tog vi oss upp till Emaus och lekte där en stund. Blev inte så lång stund där, för barnen behövde hem och sova. Lite lek, mellanmål på risifrutti och rida lite :) Tanken var att vi skulle ha hunnit hem innan barnen skulle sova, men båda barnen va så trött att dom somnade i vagnen på vägen hem. Dom fortsatte att sova en stund i vagnarna när vi kommit hem, men dom sov inte så länge som dom hade behövt göra..

När barnen vaknat igen så blev de en sen lunch. Resten av dagen blev ganska lugn, barnen lekte, mammorna pratade, lite filmtittande och sen gick vi ut en liten sväng igen. För att få lite luft och så behövde jag skicka ett paket. Lagom till att vi kom hem så kom även Johan hem från jobbet, så barnen fick leka en stund med honom. Sen var det dags för barnen att äta kvällsmat och sova.

När barnen somnat så gjorde Johan lax, potatis & romsås såm vi åt framför tv. Så det blev en lugn kväll framför tv.n med godis och lite prat innan vi också somnade. Vad vi inte visste var att det var sista dagen för Sandra & Novalie att vara här, det blev lite ändring i planerna..



Kommentarer
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Vilka fina bilder :)

2011-11-07 @ 21:48:18
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback