Grillning hos Fredrik & Anna

Nu är snart långhelgen över. Imorn börjar jobbet igen, suck. Men vi har iaf haft en väldigt härlig helg med toppenväder! Helgen kunde inte vart bättre!

Idag regnade det dock imorse så då passade vi på att storstäda lägenheten vilket verkligen behövdes. Det har liksom fått vänta lite nu när det har vart så härligt väder, då stannar man inte gärna inne och städar :P Men nu är det riktigt skönt när det är rent överallt igen :)

När Lucas hade sovit på förmiddagen så duschade vi, gjorde oss iordning och åkte ut till torp och åt lunch tillsammans med mamma, Emma & Mira :) Sen handlade vi lite på ica innan vi åkte hem till Johans arbetskompis Fredrik och hans fru Anna. Där grillade vi, åt efterätt bestående av frukt doppad i choklad och hade det trevligt! :) Vi satt ute på deras altan (under tak), det var riktigt varmt ute. När vi hade ätit klart så började det åska och vräka ner regn, det va helt sjukt hur mycket det regnade.. Det smattrade på taket så att man knappt hörde vad man sa :P Så vi gick in och åt efterrätten och efter en stund så slutade det regna och då gick vi ut igen, så himla varmt ute!


Lucas trivdes bra där, han fick sitta i folkrace bilen och köra den stora gräsklipparen så han va nöjd! :P



(om inte filmen funkar så kan ni klicka på den här länken: http://youtu.be/o0qm7XCQUKY)
Fredrik startade gräsklipparen och så fick Lucas köra runt lite på tomten, den går ju inte speciellt fort och Fredrik gick med hela tiden men Lucas tyckte att det va skitkul! Jag filmade lite men bara i slutet, han körde mycket mer än det på filmen.


Blev en riktigt trevlig kväll och Lucas somnade som en stock i bilen när vi åkte hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback