Hemma igen!

Nu är vi hemma igen. Kom hem igår kväll vid halv 7, bilresan hem gick jättebra. Lucas sov nästan hela vägen och när han vaknade så fick han en bulle och så va han nöjd tills vi kom hem :P Bilresan till Varberg gick också bra för Lucas, han sov större delen av vägen och sen var han nöjd med en tablettask sista biten. Men stackars Vincent va ledsen större delen av vägen dit så vi stannade en stund så han fick komma ut :)

Vi har haft en superhärlig helg tillsammans med våra fina vänner, Melissa, Marcus & barnen! Underbart väder (liite väl varmt kanske, men inte regn iaf), mycket skratt & glada ungar! Bättre kan det inte vara! Jag & Melissa har tagit mängder med bilder och jag kommer såklart lägga upp dom här på bloggen, men det kommer några i taget :)

Kvällen igår avslutades tillsammans med Emma & Tc, dom kom hit vid halv 8 och så lagade vi tacos tillsammans. Sen såg vi på live sändningen av Metallica konserten på tv innan dom åkte hem.

Nu ska jag mysa med Lucas innan han ska sova igen. I eftermiddag ska vi hem till mamma & Emma och träffa Frida som kommit hem från Usa, hon har vart i San Fransisco i ett par veckor och kom hem igår :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback