Fredag!

Gårdagen spenderades hemma hos Melissa, Marcus & Vincent :) Iaf mellan 15-22.
På morgonen åkte Johan till jobbet som vanligt, senare när jag och Lucas gick upp så åt vi frukost och såg på barnprogram. Vi hade bestämt att vi skulle åka upp till Melissa när Lucas hade sovit på förmiddagen. Så under morgonen läste vi böcker, såg på tv och körde med bilar. När Lucas sov såg jag på One tree hill och precis innan han vaknade började jag med lunchen, slängde ihop lite pommes och hamburgare. Tog en väldigt lång stund för Lucas att äta upp maten, mellan tuggorna så pratade han hela tiden och lekte med maten, busunge!
När vi var klara med maten så började vi göra oss iordning, men ja trodde inte att klockan va så mycket så ja tänkte att vi inte behövde stressa. Men när vi va klara så va klockan nästan 3 redan. Så vi kom upp till Melissa och Vincent lite senare än vad vi hade tänkt.

När vi kom dit hamnade jag & Melissa i soffan, båda va lite fredagsslöa så det va skönt att bara sitta där och ta det lugnt medans pojkarna lekte :) Blev lite småtjafs mellan killarna som vanligt :P


Den stora björnen va väldigt poppis :P

Lucas brottas med björnen

Rida på björnen va kul :)


Lite senare så bestämde vi att vi skulle göra gipsavgjutningar på barnens händer och fötter, så Melissa slängde ihop en trolldeg som vi tryckte ut i två formar för att sedan trycka händer och fötter i det. Barnen tyckte väl inte att det var jättekul att trycka händer och fötter, men det gick ganska snabbt och smidigt ändå :) Sen gick Vincent runt med trolldeg mellan tårna :P Sen hällde vi iaf i gips och ställde undan det för att torka.


Lucas hand och fot-avtryck


Vid halv 5 kom Marcus hem från jobbet och Melissa och jag började laga tacos. Ungarna sprang runt och lekte och kom lite då och då för att nalla grönsaker :P Johan kom sen vid 6 och så åt vi mat.


Dukat bord med massa gott

Chips tjuvar, chipsen va godast enligt Lucas och Vincent :)

Två busungar vid matbordet :)


Efter maten hamnade alla ute i soffan, eller vi vuxna hamnade i soffan medans barnen sprang runt som tokar. Barnen hade hur mycket energi som helst och den tog alldrig slut, Vincent sprang runt i en cirkel i vardagsrummet hur länge som helst. Vi såg på Let´s dance och åt godis :)


Dom turades om att gå in i skrubben och stänga dörren :P


Vila lite i soffan
Filmade när Vincent sprang runt, han sprang runt hur länge som helst. Filmade bara en liiiten stund.


Tillslut började dom bli lite trötta, vilket inte var konstigt eftersom dom hade lekt hela dagen och va upe mycket längre än vad dom brukar. Men dom ville absolut inte sova, och vila gjorde dom inte speciellt länge heller. Ibland kröp dom upp i soffan men det va inte länge dom stannade där.


Vincent och Johan grejar med mobilen

Två trötta killar vilar på golvet, i två sekunder :P


Efter en stund började det bli väldigt mycket gnäll så pojkarna fick varsin flaska med välling och vi tänkte att dom kanske somnade efter det eller iaf kunde ligga och vila. Men när vällingen va slut skulle dom upp och leka igen.

När klockan va 10 på kvällen var båda pojkarna väldigt trötta så vi packade ihop våra grejer och åkte hem. Vi hann inte ens köra ut från parkeringen innan Lucas sov, och när jag bar in honom från bilen så orkade han knappt öppna ögonen. Det var en väääldigt trött liten kille som jag la i säng, men är man uppe 3 timmar längre än vanligt så blir man trött. Men skoj hade vi under dagen och kvällen iaf :)
Tack för en trevlig dag och kväll! :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja det blev mycket bättre, tack :)

Vilken myskväll ni hade :)

2011-01-15 @ 12:12:15
URL: http://johannaliljaselin.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

haha gu va vincent sprang helt sjukt att dom har sån energi :p

2011-01-15 @ 18:50:49
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback