Födelsedagskalas!

I söndags så åkte vi ut till min mormor & morfar där det var kalas för min morbror (han valde att ha kalas i deras hus istället för i sin lägenhet). Vi blev njudna på god mat och så hade han fixat massa roliga tävlingar!

Här kommer massa bilder från kalaset


"Födelsedagsbarnet"

Lucas älskar gästrummet hos gammelmormor, där finns de massa roliga leksaker!

Middag

Lucas har knappt tid att äta när han är där för han ska bygga tågbana med gammelmorfar!

Lucas fick också paket, av min moster som inte kunde komma på Lucas kalas.

Han fick en låda och en poliströja :)

Efter maten hade Andreas fixat en del tävlingar som vi skulle göra. Vi tävlade i lag, två och två. Första tävlingen va att man skulle skjuta ner en pyramid med gummiband, på tid. Snabbast tid vann! Och det va faktiskt jag & Peter :)





Andra tävlingen va att man skulle lägga en kaka i pannan och få in den i munnen utan att använda händerna, man fick bara röra på ansiktet för att få kakan att flytta sig. Även de gick på tid, morfar va snabbast!



Tredje tävlingen gick ut på att båda i laget skulle stå på en drickback och så skulle man ställa en flaska så långt från backen som möjligt, utan att ramla ner. Det va svårt! Först va de svårt att stå båda två på backen utan att ramla ner och sen skulle man dessutom försöka ställa flaskan så långt bort som möjligt. Och flaskan fick inte ramla och man fick såklart inte kasta den.



En annan tävling gick ut på att man skulle fylla en flaska med vatten genom att bara använda munnen. Man skulle fylla flaskan så mycket att pennan som låg i flaskan skulle åka upp och man kunde ta upp den. (Vi bytte såklart vatten och flaska hela tiden så att ingen hade samma)

Sen gjorde vi en tävling som jag inte tog några kort på. Vi skulle en och en gå en speciell sträcka (ett varv runt en stor lekplats) och Andreas tog tiden på varje person som gick. Sen skulle man gå samma sträcka igen och så skulle man gå på så lika tid som man gick förra gången och den som kom närmast sin egen tid vann. Jag gick 0.3 sekunder långsammare andra gången än första gången vilket gjorde att ja trodde att ja hade vunnit för hur lätt är det att komma närmare än 0.3 sekunder?! Men så kommer Johan och har bara 0.2 sekunder ifrån sin förra tid.. Hur fan lyckas man??



Sista tävlingen gick ut på att man skulle blåsa upp en ballong och sedan blåsa ner plastmuggar från ett bord med hjälp av luften från ballongen. Man fick blåsa upp ballongen flera gånger tills man lyckats få ner alla muggar och den som gjorde de på snabbast tid vann, men ja kommer inte ihåg vem de va..



Väldigt roliga tävlingar var det iaf och ett väldigt trevlig kalas!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Gud va kul med tävlingar, den med lakan var ju lätt bäst.. Ni såg ju bara för roliga ut, haha kan Inge sluta garva :P

2011-08-11 @ 00:27:31
Postat av: Melissa - Mamma till 2 prinsar

va kul de ser ut :) alla ser så himla fokuserade ut :)

2011-08-11 @ 10:10:20
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Emma Viklund

Vilka härliga bilder och vilket lyckat kalasfirande... Vilka roliga lekar, måste nästan ta och skriva ner, sånt där kan ju vara skoj ibland :D

2011-08-11 @ 11:54:21
URL: http://emmashjartan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback