Söndag

Nu är det äntligen städat och rent i lägenheten igen :) Skönt! Vi passade på att städa ut julen när vi ändå höll på med städning. Granen barrade och tog stor plats i vardagsrummet, så det var riktigt skönt att få bort den! Nu kan Lucas åka runt i sin gåstol utan att köra in i granen och sticka sig. Men man får hålla koll på honom nu när han har lärt sig hur man tar sig runt med den, för han har kommit på att han når saker som ligger på soffbordet och drar ner det. Kul tycker han, mindre kul tycker mamma. Men det är ju roligt att se hur nöjd han blir när han lär sig något nytt ♥


Efter att vi hade städat klart så åkte vi och handlade mat för 600 kr... Massa mat i kylskåpet, men mindre pengar på ica kortet. På vägen hem köpte vi med oss varsin pizza, orkade verkligen inte så och laga mat på kvällen efter storstädning. Så vi satte oss i soffan och åt pizza och såg på Beck. Lucas satt en stund bredvid oss i soffan och lekte lite med sin giraff, sen matade jag honom, läste lite i en bok och sen somnade han. Så då såg vi en till Beck film, den är precis slut så nu ska vi nog sova. Har kommit i säng ganska sent dom senaste dagarna och imorn börjar Johan jobba igen så han behöver sova. Själv vet jag inte vad jag och Lucas ska göra imorn, men jag behöver ju sova ändå för att orka upp och busa med Lucas imorn :) Kanske blir en sväng till torp med mamma & Emma.









Lucas har hittat en ny sak som är rolig och spännande, öppna lådor :)




Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Malin Lindgren

Stor han blir nu. Det är så kul och följa honom här på bloggen =)Hehe, asså öppna låder gillar han :P Stark han är som får ut dom oxå :D. Hoppas ni får de mys på Torp =)



Många snöiga Kramar

2010-01-04 @ 03:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback