Söndag

I söndags när jag & Lucas vaknade hemma hos mamma & Emma så åt vi frukost och sen badade Lucas :) Efter frukosten skulle mamma & Emma gå ut med vovven så jag & Lucas följde med ut. Vi va ute i ca 1 timme, jätteskönt! Dom släppte Ossi så att han fick springa löst lite i skogen :)


Emma & Ossi

Ossi väntar på att få springa iväg :)


Full fart! :P


Lucas ville inte sitta i vagnen och inte hålla i handen!!

Lucas & Ossi :)


När vi kom tillbaka till lägenheten så fikade vi lite och sen så blev det duschen och göra sig iordning. Vid 3 kom Johan tillbaka från Ed, vi skulle iväg och kolla på en lägenhet på tureborg. Lucas fick stanna kvar hos mormor medans vi åkte iväg. Lägenheten va fin, kanske att man vill tapetsera om i nåt rum men annars va den fin. Och mycket större än våran, vilket va det vi ville ha! Och ett eget rum till Lucas :) Så nu har vi iaf skickat in att vi vill ha den, det är på uddevallahem och jag tror att vi stod först i kön på den lägenheten så förhoppningsvis får vi den! Men det va inte inflyttning försen i November, men det spelar inte så stor roll bara vi får en större lägenhet :P


Åkte tillbaka till mamma & Emma, skulle passa Ossi medans dom åkte ut till torp en sväng. Värmde lite mat till Johan och sen gick vi en promenad med Ossi. Efter det kom pappa & Sara dit och satt och pratade lite. När mamma & Emma kommit tillbaka så åkte vi hem och åt mat och såg på film.




Kommentarer
Postat av: Frida

Hoppas att ni får lägenheten! Blir nära till pappa ;) :) Söta bilder!

2010-08-03 @ 19:16:57
URL: http://fridaaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback