Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder ;P

Idag vaknade vi vid 7, Lucas var riktigt busig när han vaknade och sprang omkring och gjorde höga ljud. Efter frukost och bus så badade Lucas och sen somnade han vid halv 11.



Skumbad :)


Lucas ville bara sova en timme på förmiddagen idag.. Vid halv 2 mötte vi Becka på stan och så gick vi och åt lunch på cactuz, vi satt på uteserveringen eftersom hennes hund Nova va med, men det är tur att dom har tak på uteserveringen för det regnade en del när vi satt där. När vi gick därifrån så fick vi dra på oss regnkläder eftersom det regnade.



Becka tog bussen till Göteborg och vi gick hem igen. Hemma busade vi och läste böcker, vid halv 5 åt vi lite smörgås och sen tog vi på oss regnkläderna och gick ut igen. Tänkte att vi kunde gå till någon lekplats en stund, men Lucas tyckte att det räckte att vara precis utanför lägenheten :) Han hittade en vattenpöl, en kvarglömd boll och massa stenar och det tyckte han var väldigt kul. Så vi sparkade boll, plaskade i vattenpölen och kastade sten i en timme innan vi gick in och läste mer böcker. Vid 7 somnade han som en stock efter en vällingflaska :)
Johan åkte till Ed idag efter jobbet för att hjälpa sina föräldrar med bilen, så ikväll har jag sett på film själv.


















Busungen ute och leker ♥

Kommentarer
Postat av: Johanna

Noel fick också inviga lite av sina nya regnkläder idag :)

2010-08-09 @ 22:43:14
URL: http://johannaliljaselin.blogg.se/
Postat av: Lina

Vad hurtiga ni är som tar er ut i alla väder. Ser ut som om han hade roligt, bada på gatan :)

2010-08-10 @ 10:13:50
URL: http://www.adperpetuum.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback