Träning 23/9

Efter att jag vart på låsbutiken så gick jag & Lucas med Emma & Max hem till dom. Lucas somnade i vagnen och när vi kom fram så tog Emma fram lite smörgås, lagom till fikat så kom mamma hem :) Fikade lite och vid 5 kom Johan dit från jobbet. Han tog också lite smörgås och vid kvart i 6 åkte lämnade vi Lucas hos mamma & Emma och åkte för att träna gym. Jag hade packat träningskläderna tidigare under dagen och Johan hade hämtat dom när han hade slutat, men när vi åkte från mamma kom vi på att vi hade glömt presentkortet hemma, det som vi skulle köpa gymkort för. Så då fick vi först åka hem och hämta det. Kom till friskis & svettis vid 6, gick till kassan för att köpa kort, men då vet inte dom bakom kassan hur man gör när man ska betala med både presentkort och bankkort.. Så då står dom och försöker i typ en halvtimme innan dom säger att vi kunde gå och byta om så länge. När vi hade bytt om så gick vi till kassan igen, men dom hade fortfarande inte kommit på hur man gjorde.. Så vi fick börja träna istället och betala på vägen ut.
Började med uppvärmning på löpbandet i 10 minuter innan vi började med maskinerna. Tränade i en timme, duschade och gick för att betala. Denna gången hade dom lyckats lista ut hur man skulle göra. Så vi hann precis hem till mamma & Emma när idol började. Dom hade köpt pizza som vi åt tillsammans, var egentligen inte så sugen på pizza, kände inte att det va så nyttigt efter att vi hade tränat. Men jag orkade inte laga mat och Johan ville gärna ha pizza, så då tackade vi ja :) Efter idol åkte vi hem, gjorde oss iordning för sängen och gick & la oss.



Inte så jättevackra bilder men, här är på gymmet när jag tränar :P



Johan tränar :)


Kommentarer
Postat av: Malin Lindgren

Jobbigt att det ska vara sånt krångel, man tycker att dom borde veta "hur man gör" bakom kassan! Jaja skönt med träning i alla fall =) // Malin

2009-09-25 @ 11:38:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback