Grillkväll hos mormor & morfar!

Sov hyfsat bra under natten, somande väl vid 12 och vaknade igen vid halv 4 när Lucas ville ha mat så då somnade vi väl vid 5 igen. Sen sov vi ända till halv 10 :) Gick upp och bytte blöja på Lucas och ammade honom, när han hade somnat igen så tog jag & Johan fram frukost till oss och såg på greys anatomy en stund. På förmiddagen ringde mormor och frågade om vi ville komma ut till dom vid 5 och grilla, så det bestämde vi att vi skulle.
Efter att Lucas hade fått mat igen och vi hade gjort oss iordning så åkte vi ut till torp en sväng, Johan skulle köpa solglasögon men hittade inga. Så då åkte vi till mormor istället, kom dit vid 4. Vid 5 kom mamma, Emma, Frida & Sara dit :) Jag matade Lucas och dom andra fixade maten, eller rättare sagt så sprang dom fram och tillbaka mellan köket och gästrummet där jag satt med Lucas ^^
Johan fick ta hand om grillen och morfar gjorde bärpaj till efterrätt :) Lucas somnade i vagnen lagom till våran mat va klar, Andreas kom strax efter att vi hade börjat. Åt massa god mat & satt och pratade :)

   
Max


Johan grillar

090725   
Lucas sover gott i vagnen!


Mormor & morfar

   
Massa god mat

   
Johan, mamma, Emma & Frida


Frida & Andreas


Lucas tittar på kaninen & dockan när mormor byter blöja!

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Jag kan förstå att det var roligare med Lukas än maten. En sån goding som han är.

2009-07-27 @ 23:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback